Espresso maken met Bacchi

Thuis espresso maken met Bacchi is lekker vers én eenvoudig. Gemalen koffie, water en een fornuis volstaan! Veel beter dan bij de bekende moka pot, werkt Bacchi als een professionele espressomachine. Met 9 bar druk wordt het hete water door de koffiemaling geperst, waardoor een smakelijke crèmalaag op de espresso ontstaat. En het koffiewater is op een perfecte bereiding temperatuur van circa 90C graden. Dit bevordert smaaknuances in koffie zonder bitterheid. Bacchi werkt op gas, elektrische of keramische kookplaat (geen inductie).

Ervaring van koffieliefhebber met Bacchi

"Hij is binnen! De Bacchi is leuk verpakt in een blik en is een stuk zwaarder dan ik dacht. Ook fraai en met oog voor detail afgewerkt. De eerste shotjes zijn een succes. Max. 15 gram koffie in het bakje, 6-7 minuten wachten, ventiel open en zie daar...mooie rustige en gelijkmatige uitloop...mooie kleur en textuur van de crema...en ronde smaak zonder enige bitters..." Naar review op thuisbarista.nl forum

Youtube espresso maken met Bacchi

youtube bacchi intructie film
Verse espresso maken thuis met Bacchi uit Italië